• Geboortekaartjes op maat
  • creatief, no nonsens en gezellig
  • unieke ontwerpen

Move over 2018

Gepubliceerd op 31 december 2018 om 23:00

Van teleurstellingen naar durven dromen, en van dromen naar werkelijkheid. Van amateuristische meiden naar de professionele meiden van streepjes. Een jaar vol sprongen, ontwikkelingen, heel veel creativiteit en veel humor. Een jaar dat de moeite waard is om op terug te blikken. 

Het was koud, het sneeuwde en wij waren diep teleurgesteld. Maanden hadden we ons voorbereid voor deze periode en vooral deze markt. We waren gevraagd om twee dagen op een kerstmarkt te gaan staan in een andere stad, met een kerstsfeer en houten huisjes.  En wat een geweldig succes had moeten worden, werd een regelrechte ramp.  Van sneeuwstormen, verkeerde levering van spullen, vernielde producten tot kwijtgeraakte autosleutels. Op vrijdagavond zaten wij redelijk uitgeblust samen op een terras de ellende weg te werken met wijn en bitterballen en was het eens tijd voor een goed gesprek.

De teleurstelling was groot, hier hadden we ons zo op gefocust. Tijdens ons gesprek kwamen wij tot de conclusie dat we het gevoel hadden stil te staan met de ontwikkeling van ons bedrijf, we maakte wel stapjes maar hele kleine. En stonden verre van de positie waar we op dat moment hoopte te staan. En dus maakte wij de afspraak, als wij volgend jaar rond deze tijd nog steeds op dit punt staan, dan stoppen wij met ons bedrijf. Het erover hebben bezorgde ons al tranen, want wij houden zo van streepjes, van de energie die we eruit halen, van de band die wij erdoor gekregen hebben, dat mag toch niet zomaar ophouden? Maar we moesten ook realistisch zijn, en met die afspraak gingen wij dus het nieuwe jaar in. 

En nu ongeveer een jaar later, zitten wij weer op een terras. Maar ditmaal totaal niet teleurgesteld, dit keer zitten wij er met vlinders van geluk en moeten we elkaar af en toe even knijpen, want wat hebben wij een stappen gemaakt het afgelopen jaar! Dit hadden we totaal niet kunnen bedenken toen we daar vorige jaar zo teleurgesteld zaten.

Nu wordt er ook niet gesproken over het opheffen maar hoe wij dit in godsnaam nog moeten combineren met onze vaste baan en privéleven, over de uitdagingen die wij aankomend jaar aan gaan, de mogelijkheden die wij aangeboden krijgen en over ons als zakenpartners.

Want je kan een goede bedrijfsstrategie hebben, maar wij hadden het zonder elkaar niet gered! En zijn nog steeds zo dankbaar dat wij dit avontuur samen mogen beleven. De kracht van ons bedrijf is onze vriendschap, onze samenwerking en creativiteit.

Door de groei die kleine streepjes doormaakte dit jaar, hebben wij besloten om streepjes designs op een laag pitje te zetten, geen markten meer te doen en geen particuliere verkoop meer aan te bieden op onze website. Dit geeft ons rust, en tijd die wij hard nodig hebben om kleine streepjes nog meer te laten groeien. 

Met een beetje pijn in ons hart scheurde wij op zondag 16 december in de sneeuw richting Tilburg, onze favoriete locatie van de swanmarket. En hier hadden wij onze allerlaatste markt, we gaan die lieve en leuke reacties en interacties met onze klanten echt missen. Het zijn mooie tijden om op terug te kijken, maar voor nu hebben we vooral heel veel moois om naar uit te kijken.

We kunnen niets anders zeggen dan dat wij een prachtig jaar achter de rug hebben! Het jaar waarin wij door Kaartje2go gevraagd werden of wij ons als ontwerpers bij hen aan wilde sluiten, het jaar waarin wij eindelijk onze macbooks hebben aangeschaft, wij een week in een boshuis verbleven om ons voor te bereiden op het nieuwe jaar, onze laatste markt voor streepjes designs hadden en grootste plannen maakten voor Kleine streepjes in 2019. 

En we kunnen niet wachten wat het aankomend jaar allemaal gaat brengen, hoe zullen we er volgend jaar nu weer bij staan? Zullen we weer vol ongeloof terugblikken op een prachtig jaar, of zal er teleurstelling overheersen?


Wat het ook wordt, wij genieten nog steeds van elk moment en zijn super dankbaar voor al onze lieve klanten, onze omgeving die ons steunt en helpt en zijn we dankbaar dat wij de leukste beste vriendin hebben die er is! 

Liefs,

De meiden van Streepjes


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.