• Geboortekaartjes op maat
  • creatief, no nonsens en gezellig
  • unieke ontwerpen

Helloe, ik ben Yanne

Gepubliceerd op 16 januari 2019 om 22:06

“Yanne, hoe zou jij het vinden om een vaste gastblogger te worden?” Hier hoefde ik niet lang over na te denken toen Juul dit aan mij vroeg. Als groot fan van Streepjes en herhaaldelijk stagiaire van de maand doe ik natuurlijk héél graag! Van helpen op een markt, gummen en pakketjes inpakken naar het bloggen over mijn zwangerschap ( die tot nu toe niet erg gemakkelijk verloopt…). Laat ik mij even voorstellen;

Mijn naam is Yanne, al héél lang vriendinnen met Juul (echt heeuul lang) en sinds een paar jaar ook vriendinnetjes met Saar geworden. Dit komt vooral voort door onze gezamenlijke voorliefde voor wijn en gezelligheid! Ik ben 27 jaren jong, jong ja, en gek op reizen/vakantie, lekker eten, incidenteel lees ik graag een goed boek, doe het liefst leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Nu hebben we het standaard gebrabbel over hobby’s gehad…

Getrouwd met Mike, en dit zijn wij alweer bijna 4 jaar. Wij vinden onszelf erg goed in getrouwd zijn, al zeggen we het zelf… Om ons gezin nog gezelliger te maken kregen wij in oktober 2016 een mega vrolijk mannetje Sebas erbij! Dit maakt mij een trotse, zorgzame, strenge, lieve, gekke maar ook wel eens emotionele “loeder”moeder. Ik geniet van het moeder zijn, de opvoeding en ons gekke gezinsleven.

5 jaar lang heb ik met veel liefde en passie in de kraamzorg gewerkt. Ik vond het fantastisch om te mogen assisteren bij prachtige bevallingen en kersverse ouders en hun baby’tje de eerste dagen te mogen verzorgen. Tot ik een baan in het speciaal basisonderwijs kon krijgen, wat meer regelmaat en een nieuwe uitdaging bracht. Hier ben ik eind augustus begonnen, een dag nadat ik een positieve zwangerschapstest deed…

Een hoop veranderingen in ons leven, nieuwe baan & een broertje of zusje voor Sebas,  9 maanden geen wijn & sushi… En hier mag ik over gaan bloggen voor de meiden van Streepjes, ik heb er zin an!

 

Xoxo Yanne


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.