• Geboortekaartjes op maat
  • creatief, no nonsens en gezellig
  • unieke ontwerpen

Louise Boonstoppel fotografie

Gepubliceerd op 16 maart 2019 om 09:55

Louise Boonstoppel, een vrolijke, spontane meid met één grote passie... Fotografie. Zij fotografeert mensen zoals ze zijn, geen gekke dingen maar gewoon jouw op je allermooist. Het is werkelijk waar een feestje om voor haar lens te mogen shinen, fotomodel of niet Louise weet precies hoe ze jou op je gemak moet stellen.

Toen begin 2018 een gezamenlijke klant ons tipte om Louise eens op te zoeken op Instagram, waren wij in het begin een beetje sceptisch. Tegenwoordig wordt je overladen door newborn fotografen die allemaal op vrijwel dezelfde manier fotograferen, 
Op instagram zochten wij Louise op en WAUW!  Wat een verademing was dat, haar feed is werkelijk waar een oase van natuurlijke, pure en prachtige fotografie. 
Wij hebben dan ook geen moment gewacht en direct contact met haar opgenomen, inmiddels een paar gezellige koffie dates later en kunnen wij nu spreken van een toffe samenwerking! 

Of je nu professionele foto's wilt van je zwangere buik, je pasgeboren baby, je gezin of van je trouwdag? Louise weet voor elke gelegenheid de perfecte plaatjes te schieten. 
met haar open en sociale houding weet ze je in no time op je gemak te stellen, je hebt niet eens meer door dat de camera er is. Door vooral vanuit het leven te fotograferen zullen er maar weinig geforceerde en geposeerde foto's tussen zitten. Zij weet precies de momenten te fotograferen die jij je later wilt herinneren. 
Door haar open houding en flinke dosis gezonde humor hangt er een gezellige en ongedwongen sfeer, en denk je achteraf 'die fotoshoot viel eigenlijk reuze mee'.

Sinds kort deelt ze haar talent ook door hele toffe workshops aan te bieden, als beginnend fotograaf biedt ze jou een 1-op-1 sessie aam, waarin ze jou helpt bij je bedrijf, samen met je gaat fotograferen en tips geeft op gebied van marketing en het bewerken van foto's, jij geeft aan waarin je hulp nodig hebt en Louise maakt de training helemaal op maat, speciaal voor jou. 
Ook als hobby fotograaf met een mooie camera in huis kan je bij Louise terecht. In een leuke groep verteld zij jullie hoe je een camera moet instellen, wat een foto boeiend maakt en geeft ze tips voor het bewerken van een foto. 

Buiten het feit dat ze goed is in wat ze doet, prachtig resultaat levert en professioneel te werk gaat is Louise een geweldig, leuk mens met een flinke dosis humor, straalt zij rust uit en weet ze precies wat een foto mooi maakt. 
Het is dus ook niet zo gek dat wij super blij zijn met haar!  We houden er niet alleen een toffe samenwerking aan over, maar hebben ook een toffe meid leren kennen die net zo gek is op koffie dates als wij en ook nog eens uit de mooiste stad van Nederland komt. 

 

 

Benieuwd wat onze samenwerking inhoudt? 

Wanneer je fan bent van elkaars diensten, trotse Hagenezen bent en een gezamenlijke liefde hebt voor groen dan is het onvermijdelijk om de krachten de bundelen en een samenwerking aan te gaan.

 

https://www.louiseboonstoppel.nl

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.